top of page

Impact

Duurzamere wereld

Mijn dagelijkse leven probeer ik op een duurzame manier in te richten. Overigens zonder daarbij met het vingertje te wijzen naar anderen.    

 

Ik ben jarenlang voorzitter van stichting Trees for All geweest, een stichting die bomen plant in Nederland en in het buitenland. In Doesburg heb ik met een groep enthousiastelingen een energie-coöperatie opgericht met de naam DoesWatt. Daarmee proberen we met kleine stappen de energietransitie te versnellen. 

Opdrachtgevers

In mijn werk voel ik me ook aangetrokken tot organisaties en ondernemingen die -op welke manier dan ook- bijdragen aan een duurzamere wereld. Die een positieve impact willen maken in de samenleving.  In een deel van de opdrachten die ik doe, speelt duurzaamheid een grote rol. Bijvoorbeeld doordat verschillende partijen samen werken aan een duurzaamheidstransitie (zoals een circulaire textielketen). Dus: werk je bij een organisatie of onderneming die probeert bij te dragen aan een groenere, socialere, inclusievere of meer circulaire wereld of maak je op een andere manier een positieve impact? Dan vind ik het waarschijnlijk extra inspirerend om voor jouw organisatie te werken. En voor jouw organisatie is het waarschijnlijk een pluspunt dat ik ondertussen de nodige kennis en ervaring heb opgebouwd die past bij het streven van jouw organisatie of jouw onderneming. Maar neem ook gerust contact op als jouw organisatie hier helemaal niet mee bezig is. 

pexels-min-an-1131458.jpg
bottom of page