top of page

Teamcoaching

Wat is teamcoaching?

Energie krijgen van samenwerking, elkaar vertrouwen, samen verder komen dan alleen. Dat wil toch iedereen? Helaas is dit niet in alle teams vanzelfsprekend. Als externe teamcoach sluit ik aan bij jullie team. Onder mijn begeleiding leren jullie hoe jullie beter kunnen samenwerken als team. Met meer werkplezier en vaak ook met betere resultaten als gevolg. 

 

Wat draagt bij aan een fijne samenwerking en wat werkt juist belemmerend? Houden jullie misschien zelf bepaalde teampatronen in stand? Durven jullie daar zelf het gesprek over aan te gaan? Door mijn teamcoaching krijgen jullie meer oog voor de onderlinge gedragspatronen. En groeien jullie door tot een team dat in staat is deze patronen in positieve zin te veranderen.

wild-geese-278987_1280.jpg

Mijn aanpak

Voor teamontwikkeling zijn meerdere sessies nodig. In een veilig klimaat gaan we samen aan de slag. Mijn aanpak is altijd maatwerk. Ik gebruik verschillende theorieën, modellen, werkvormen en oefeningen. Met een open en eerlijke blik reflecteer ik op wat ik in jullie team zie gebeuren in de hier-en-nu situatie. Zonder te oordelen en met de nodige humor.

Past teamcoaching bij jouw team?

Mijn teamcoach ervaring heb ik opgedaan binnen het bedrijfsleven, in de advocatuur, in de zorg, bij overheden, bij onderwijsorganisaties en bij NGO's. Ik begeleid verschillende soorten teams. Van managementteams tot secties op advocatenkantoren, maar bijvoorbeeld ook teams van zorgverleners. Is jouw team op zoek naar een betere onderlinge samenwerking? Neem dan contact met me op. 

bottom of page