top of page
ural-owl-4808774_1280.jpg

Intervisie

Advocatuur en notariaat

Voor advocaten- en notarissenkantoren verzorg ik niet alleen teamcoachsessies (vaak met een sectie, een partnergroep of sectorgroep). Ik begeleid ook intervisiebijeenkomsten die gaan over niet-werkinhoudelijke onderwerpen. In een vaste groep delen de deelnemers hun ervaringen en inzichten om van elkaar te leren. Dit is ook heel geschikt voor advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen die hier geen PO punten mee verdienen. Ook (of misschien wel: juist) in die eerste jaren van je carrière is het fijn om je ervaringen in een veilige setting te kunnen delen.

Onderwerpen

Vragen die worden ingebracht zijn bijvoorbeeld: hoe ga je om met de hoge werkdruk? Hoe zorg je ervoor dat je werk energie oplevert in plaats van dat het je energie kost? Andere onderwerpen kunnen zijn: omgaan met stress, time-management, feedback geven en ontvangen, samenwerken, communicatie, grenzen stellen, regie nemen, resultaatgerichter werken, soepeler omgaan met cliënten en wederpartijen, ondernemerschap, profilering en acquisitie. De deelnemers kiezen altijd zelf wat voor hen op dat moment belangrijk is.

 

Mijn eigen achtergrond is dat ik bijna 20 jaar advocaat ben geweest op het gebied van IE (Intellectuele Eigendom) bij De Brauw Blackstone Westbroek en Nysingh. Daarvoor werkte ik als legal counsel bij PwC in een multi-disciplinaire omgeving. 

Ik ben door de NOvA geregistreerd als intervisie begeleider, dus kwalificeren de intervisies onder mijn begeleiding voor PO-punten. Willen jullie als advocaten of notarissen ook zulke niet-werkinhoudelijke onderwerpen bespreken in de vorm van intervisie? Neem dan contact met me op. 

bottom of page